Rotor 2INPower BCD110 MAS
Reviews | Review toevoegen

Rotor 2INPower vermogensmeter. Kwalitatief hoogwaardige powermeter voor de veeleisende wielrenner. Meet het vermogen zowel links als rechts. Verkrijg zo ook je links/rechts balans uiterst nauwkeurig.

€ 1499,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

| Meer

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De rotor 2INPower meet het vermogen aan de linker en de rechter zijde. Hierdoor krijg je nog meer analyse mogelijkheden om je fiets techniek nog verder te verbeteren. Zo kun je niet zien welke been meer vermogen levert. Mocht deze waarde veel afwijken kun je hier gericht op trainen of je fiets afstellingen nader onderzoeken.
Deze vermogens meter is geschikt om te gebruiken met de ovale tandwielen van rotor. Deze zijn indien gewenst los of in combinatie met de vermogensmeter te bestellen.
De rotor vermogensmeters zijn geschikt voor ANT+ en bluetooth zodat bijna alle headunits te gebruiken zijn om je vermogen af te lezen. (Tip stel deze in op 3seconde gemiddeld).

Wil je meer advies over het trainen met vermogen dan kunnen wij je hiermee helpen.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.