Tacx neo smart T2800 - Tijdelijk met tegoedbon voor 3 maanden Zwift!
Reviews | Review toevoegen

De NEO Smart is de krachtigste, intelligentste en stilste indoortrainer van het moment. Het is de eerste echte direct drive, er zit namelijk niet één fysieke overbrenging in.

€ 1259,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Tijdelijk met 3 maanden toegang tot Zwift

De NEO Smart is de krachtigste en stilste indoortrainer van het moment. Het is de enige echte direct drive aangezien er niet één fysieke overbrenging in zit, zoals een rolletje of riem. Hierdoor gaat er geen kracht verloren en is de wegsimulatie zeer realistisch, zelfs in afdalingen. Het is tevens de enige trainer die verschillende wegen, zoals kasseien, kan simuleren.
 

Stilste, nauwkeurigste en meest realistische trainer

Het innovatieve werkingsprincipe van de NEO was dé oplossing voor de tegenstrijdigheid in het ontwikkelen van een zeer krachtige doch stille trainer. Om de power-efficiëntie van trapper tot motor te optimaliseren zijn alle fysieke overbrengingen, zoals een band, rolletje of wiel, geëlimineerd.
De neo biedt een hoog vermogen bij lage snelheiden waardoor beklimmingen nauwkeurig gesimuleert kunnen worden.
Aangestuurd door een intelligent brein kan de tacx zijn brute kracht kwijt, De neo voorspelt 1000x per seconde jou bewegingen en stelt zo zijn weerstand bij

OPGELET: - Passende cassettes: De Neo beschikt over een universeel EDCO Multisys body die op alle Shimano en Sram cassettes past en op de meeste Campagnolo cassettes. Of de Campagnolo cassette past, hangt af van het aantal uitsparingen binnenin de cassette. Campa cassettes met 8 uitsparingen, zoals de 10 speed Veloce, passen niet. Op de Tacx website vindt u een lijst van wat past en wat niet past

Ideaal om de winter door te trainen in combinatie met Zwift of volg je eigen gestructureerde schema.

 

Tijdelijk met 3 maanden toegang tot Zwift

Na bestelling ontvangt u een tegoedbon voor 3 maanden toegang tot Zwift ter waarde van 30 dollar!
Je ontvangt de tegoedbon via email nadat we de betaling hebben ontvangen en het product is verstuurd. Tegoedbon wordt verstuurd naar het email adres dat is gebruikt bij de bestelling. Wil je deze op een ander adres ontvangen geeft dat dan aan bij de bestelling.

Mocht je het product retour sturen binnen de bedenktijd van 2 weken dan komt wordt de 30 dollar in rekening gebracht. 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.